Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor

17.05.2024 16:25 Mehmet Tandoğan

 
 
GTA geliştiricisi Rockstar Games'in çatı şirketi Take-Two, yakın zamanda 2024 mali yılına ilişkin kazanç raporlarını açıkladı. Rapor içerisinde daha önce geliştirilme aşamasında bulunan 12 oyunun olmadığı ortaya çıktı.
 
12 oyun içerisinde bazıları ertelenmiş olabilir
 
 
 
Yayıncı şirket, 2024 mali yılına ilişkin kazanç raporunun bir parçası olarak Gearbox'ın bekleyen satın alımı haricinde 40 farklı projenin geliştirilme aşamasında olduğunu açıkladı. Mevcut rojelerin 2027 mali yılının sonuna kadar yayınlanması planlanıyor. Bu projelerin sayısının daha önce 52 adet olduğunu belirtmekte fayda var. Dolayısıyla 12 farklı oyunun eksik olduğunu aktarabiliriz.
 
Eksik olan 12 oyunun şu anda hepsinin iptal edilip edilmediği belli değil. Çünkü bu oyunların bazılarının 2027 yılının sonuna ertelenmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Ancak Take-Two bu oyunların bazılarının resmi olarak iptal edildiğini doğruladı.
 
Öte yandan aynı raporda Take-Two, GTA serisinin yeni oyunu GTA 6'nın 2025 sonbaharında çıkış yapacağını bildirdi. Bu da oyunu resmi olarak belirtilen tarihte görebileceğimiz anlamına geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 18 Dk önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 49 Dk önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 1 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 2 Saat önce 2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler