Tales of Xillia 100 Saatlik Oyun Süresine Sahip

'Tales of' serisi Japon oyunseverlerin her zaman favorilerinden olmuştur.
22.08.2011 20:08 Levent Polater

 
    Tales of Xillia ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Japon oyuncuların en çok beklediği yapımlar arasında ilk sırayı çeken yapımın Fami dergisinin son sayısına göre 50 saate yakın oyun ömrü olacağını öğreniyoruz.
 
    Tabii bu süre yalnızca oyunun ana senaryosu için. Eğer oyunu yan görevleri ve extralarıyla bitirmek istediğinizde bu süre 100 saate kadar çıkabiliyormuş. İşin güzel yanı da oyunu %100 bitirmeye çalışmaktan geçiyor.
 
     Tales of Xillia yalnızca Playstation 3 için yapım aşamasında. Şimdilik Batı için çıkış tarihi verilmedi. Öncelikle oyunun Japonya çıkışını beklememiz gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Xillia Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler