Tales of Xillia Ağustos'ta Japonya'da

Soldan sağa: Alvin, Jude Mathis ve Milla Maxwell
09.05.2011 10:39 Alkan Adakaner


     Namco Bandai Games'in Playstation 3'e özel olarak hazırladığı J-RPG oyunu Tales of Xillia'nın Japonya çıkış tarihi netleşmeye başlıyor. Hobby Channel oyunun Ağustos ayı başında Japonya'da raflardaki yerini alacağını söylüyor. Bu tarihin beklentilerimize uyduğunu söyleyebiliriz.
 
     Oyunun Avrupa ve Amerika çıkışı ise hala belirsizliğini koruyor. Namco Bandai Games'in bazen yıllar süren yerelleştirme çalışmaları tahmin yürütmeyi de zorlaştırıyor. Kim bilir belki 2011 yılı içinde, belki de 2012 sonunda oyunu oynama şansı yakalayabiliriz.
 
      Şu ana kadar hikayeye etki edecek tam 6 karakter açıklayan Namco Bandai bu oyunda karakter zenginliği konusunda rekor kıracak gibi görünüyor. Daha önceki oyunlarda tek ana karakter varken Xillia'da ise bir ilk gerçekleştirilerek iki ana karakterimiz (Jude ve Mathis) olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Xillia Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 4 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler