Tales of Xillia Serinin Ön-Alım Rekorunu Kırdı

Milla Maxwell oyundaki iki ana karakterimizden birisi
26.08.2011 08:44 Alkan Adakaner


     Playstation 3'e özel olarak geliştirilen Tales of Xillia serinin en çok ön-alım yapılan oyunu olmayı başardı. Tales serisinin yapımcısı Makoto Yoshizumi'nin açıklamasına göre Tales of Xillia'nın çıkışına iki hafta kala (Japonya'da) bu oyun serinin ön alım rekorunu kırdı.
 
     Herhangi bir rakam vermeyen yetkili sadece bu rekorun gerçekleştiğini söyledi, ama Tales of Xillia'nın Temmuz'da 80.000 adeti geçtiğini biliyoruz. Tales of Vesperia'nın 140.000 ön-alım rakamına ulaştığını da göz önüne alırsak bu rakam 150.000'den fazla görünüyor.
 
     Namco Bandai oyunun 200.000 ön-alıma ulaşmasını bekliyor. Bu rakam ales of Vesperia'nın Xbox 360 sürümünün satışına eşit ve PS3 sürümünün satışlarının neredeyse yarısı kadar. Bakalım oyunun satış rakamı ne kadar olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Xillia Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler