Tales of Xillia'da Arenalar Onaylandı

Tales of Xillia serinin en iyi oyunu olabilir
03.09.2011 06:42 Alkan Adakaner


     Japonya'nın en çok beklenen oyunu olan Tales of Xillia'da arenaların bulunacağı ortaya çıktı. Böylece serinin önceki oyunlarındaki karakterleri misafir olarak görebilecek, efsanevi boss savaşlarını tekrar yapabilecek veya ödüller kazanabileceğiz.
 
    Hatırlarsanız daha önce Tales of Vesperia'nın arenalarında Dhaos (Tales of Phantasia) ve Barbatos (Tales of Destiny 2) gibi karakterlerle karşılaşmıştık. Tales of Xillia'da ise kimlerle karşılaşacağımız şu an için ortaya çıkmadı.

    Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkacak olan Tales of Xillia'nın Avrupa ve Amerika çıkışı hala belirsizliğini koruyor. Umarız bu oyun en kısa sürede buralara da gelir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Xillia Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler