Tales of Xillia'da En Az 8 Kasaba Olacak

Tis, Xillia'da bulunacak kasabalardan birisi olacak
26.07.2011 09:24 Alkan Adakaner


     RPG oyunlarında kasabalar, köyler gibi yerleşim birimleri çok önemli bir yer kaplıyor, çünkü buralarda hem hikayemizin gidişatı yönlendiriliyor, hem de yeni silah ve eşyaları bulabiliyoruz. Ayrıca yeni karakterlerle de tanışmamız mümkün oluyor. O nedenle RPG oyunlarında ne kadar farklı yerleşim birimleri olursa, o kadar iyi diyebiliriz.
 
     Tales serisi de kasabaları ile ünlü bir oyundur. Serinin her oyununda birbirinden farklı kasabaları ziyaret ederiz. Tales of Xillia da bu tür bir oyun olacak. Oyunun soundtrack albümündeki şarkılardan yola çıkarak en az 8 kasaba ile karşılaşacağımızı söyleyebiliriz. Peki serinin diğer oyunlarında kaç kasaba vardı? Aşağıda bunun yanıtını bulabilirsiniz.
 
* Tales of Symphonia – 14 kasaba
* Tales of Rebirth – 14 kasaba
* Tales of the Abyss – 14 kasaba
* Tales of Innocence – 8 kasaba
* Tales of Vesperia – 14 kasaba
* Tales of Hearts – 9 kasaba
* Tales of Graces – 12 kasaba

      Bu rakamlara baktığımızda Eğer Tales of Xillia serideki en az kasabaya sahip oyunlardan birisi olacak diyebiliriz. Peki bunun anlamı oyunun kısa olacağı mı? Bunu henüz bilemiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Xillia Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 4 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler