Tales of Xillia'nın Avrupa Çıkışı Talebe Bakıyor

Tales of Vesperia'nın Batı lokalizasyonunun yapıldığı bildirilmişti
02.07.2011 14:32 Levent Polater

 
    Şimdilik yalnızca Japonya sınırları içerisine göz kırpan Tales of Xillia'nın Avrupa çıkışı ancak yüksek talep doğrultusunda gelebilirmiş. Bunu biz değil, oyunun yapımcılarından Hideo Baba söylüyor.
 
     Fransa'da bir röportaj veren Baba, Avrupa'daki Tales of hayranlarının Xillia'yı görmek istiyorlarsa bunu gösterlemeleri gerektiğini söyledi. Tales of Xillia'nın geçtiğimiz aylarda yapılan bir anket sonucu Japonların en çok beklediği oyun olduğu ortaya çıkmıştı. Batı'da ise oyun tercihleri epey farklılık gösterebiliyor.
 
    Tales of Xillia, yalnızca PS3 için yapılıyor. Henüz Batı çıkışının duyurulmasını beklemekten başka çaremiz yok ama umudumuzu kaybetmedik.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Xillia Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler