Tales of Xillia'nın Yeni Karakteri "Leia Roland"

Leila, sadece 15 yaşındaki küçük sevimli bir kız değil. Aynı zamanda iyi bir savaşçı
20.02.2011 11:14 Alkan Adakaner


      Namco Bandai'nin Playstation 3'e özel olarak geliştirdiği JRPG oyunu Tales of Xillia'nın yeni oynanabilir karakteri Leia Roland ortaya çıktı. Böylece oyunda yönetebileceğimiz 4 karakter oldu. Daha önce Jude, Milla ve Alvin de açıklanmıştı.
 
     15 yaşında ve 1.58 boyunda olan Leila ana karakterimiz Jude'un çocukluk arkadaşı ve ailesinin işlettiği bir yerde çalışmasının yanı sıra hemşirelik eğitimi alıyor. O, aynı zamanda iyi bir sporcu ve savaşçı.
 
    Tales serisinde ilk defa bu kadar oynanabilir karakteri bir arada göreceğiz. Namco Bandai'nin planları büyük gibi görünüyor. Yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Xillia Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler