The Boys'un Yaratıcısı Homelander Karakterinin Zayıf Noktasını Açıkladı

07.09.2020 12:32 Özgür Eroğlu

 
 
İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan başarılı dizi The Boys'un yaratıcılarından Eric Kripke, Homelander karakteri hakkında konuştu.
 
Diziyi izleyenlerin bileceği gibi Billy Butcher ve arkadaşları Seven üyelerinin özellikle Homelander karakterinin zayıf noktasını arıyor. Dizinin yaratıcısı Eric Kripke de Homelander'ın zayıf noktasını açıkladı.
 
Açıklamasına göre Homelander'ın zayıf noktası psikolojisi. Şu an için fiziksel anlamda bir zayıf nokta düşünülmemiş, ancak karakterin dizideki psikolojik savaşlardan çok etkilendiğini ancak bu şekilde yenilebileceğini söyledi. 
 
The Boys'un ikinci sezonunun ilk üç bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Geriye kalan beş bölüm haftalık olarak devam edecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 49 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler