"The Last Sermon" Nasıl Çekildi?

29.06.2012 22:44 Tunahan Başol


     Daha önce THQ, Metro: Last Light için yayımlanan bir Live-Action tanıtım videosunun nasıl çekildiğini bir video ile gösterilmişti ve görülene göre kamera arkasında büyük bir uğraş vardı.
 
    Yine geçtiğimiz günlerde, ve bu sefer Darksiders 2 için yayımlanan "The Last Sermon" Live-Action tanıtım videosunun kamera arkası videosu da bugün yayımlandı. THQ'nun Metro: Last Light videosunda gösterdiği emeği ve uğraşı bu videonun kamera arkasında da görmek mümkün.
 
     Açıkcası video bizleri ne kadar etkilediyse, kamera arkası da o kadar etkiledi. Çünkü THQ, bu videoları hazırlarken film çekiyormuşcasına uğraşıyor. Yayımlanan kamera arkası videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
     Darksiders 2, Ağustos ayında PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak. Wii U versiyonu ise konsolun çıkışında yayımlanacak.

[DHVIDEO=5161]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 6 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler