The Witcher 4'te Geralt Yer Alacak mı? İşte Yeni Detaylar

13.08.2024 16:13 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt Red tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan The Witcher serisinin en yeni oyunu The Witcher 4 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun ana karakteri Geralt’ı seslendiren Doug Cockle, yeni proje hakkında çeşitli detaylar veriyor.
 
The Witcher 4'ün ana karakteri şu an için bilinmiyor
 
 
 
Seslendirme sanatçısı Doug Cockle, bir röportajında şu anda Polonyalı stüdyo CD Projekt Red tarafından geliştirilmekte olan dördüncü oyun hakkında birtakım yorumlarda bulunuyor. Burada daha önceden de bildiğiniz ve tahmin edebildiğiniz üzere The Witcher 4’te ana karakterin Geralt olmayacağı vurgulanıyor. Her ne kadar ana karakter olmasa da Geralt, hikayenin bir parçası haline gelecek.
 
Cockle ek olarak şunları söylüyor: “The Witcher 4 bildiğiniz üzere resmi olarak duyuruldu. Bu konuda herhangi yeni bir şey söyleyemem. Geralt'ın oyunun bir parçası olacağını biliyoruz ancak bu parça oyunun ne kadarını kapsıyor, onu bilemiyoruz. Yeni proje Geralt’a odaklanmayacak. Bu yüzden bu sefer onunla alakalı herhangi bir içerik beklemeyin. Ayrıca ana karakterin hangisi olacağını da bilmiyoruz. Bu konuda oldukça heyecanlıyım.”
 
CD Projekt ekibinin üçte ikisi şu anda Witcher serisinin Polaris kod adlı bir sonraki oyunu üzerinde çalışıyor. Şu anda proje üzerinde 400'den fazla geliştiricinin yer aldığı belirtiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 10 Eylül Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 10 Eylül Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler