Titanfall'un Üçüncü DLC'si Gamescom'da Gösterilecek

11.08.2014 08:18 Tunahan Başol


     Oyun modları sayısındaki sıkıntı ücretsiz olarak yayınlanan güncellemelerle çözülmeye çalışılsa da, Titanfall'un en büyük sorunlarından bir tanesi olan harita sayısındaki kısıtlı seçenek, indirilebilir içeriklerle kapatılmaya çalışılıyor.
 
      Şu an için Expedition ve Frontier's Edge indirilebilir içerikleri satışta olan oyunun üçüncü DLC'si de 13 Ağustos'da Gamescom'da gösterilecek ve ilk bilgiler bu tarihte gelecek.
 
     Eğer oyunu sevdiyseniz ve haritalara para vermek sizin için sorun değilse, bu indirilebilir içeriği takip etmenizde fayda var.
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 55 Dk önce PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 5 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler