Tretton'dan Natal'a Taş ve Killzone 3 Açıklaması

21.03.2010 01:22 Ersin Kılıç


 
     Yeni kontrol sistemleri ile oldukça renklenecek olan oyun dünyası bu renklenmenin yanında bazı tartışmaları da beraberinde getireceğe benziyor.
 
     Nintendo Wii'nin yakalamış olduğu başarı ve pastadan aldığı büyük bir dilim sonrası harekete geçen Sony ve Microsoft, geçtiğimiz E3 fuarında yeni kontrol sistemlerinin duyurusunu yapmıştı. Her geçen gün haklarında daha fazla bilgi açıklanan iki kontrol cihazı da yani PS Move ve Project Natal'da benzer dönemlerde piyasaya çıkacak. Aralarındaki tartışma ise şimdiden alevleneceğe benziyor.
 
     GT TV ile bir söyleşi yapan Sony'den Jack Tretton, firmalarının Natal'ın teknolojisine benzeyen bir projeyi sekiz yıl önce hayata geçirdiğini söyledi. Bununla da yetinmeyen Tretton, Project Natal'ı ilk önce denemek istiyorsanız bir PS2 ve Eye Toy satın alınmasını önerdi.
 
     Hareket algılayıcı sistemlerin oyun sektörünün geleceğini de oluşturduğunu söyleyen Tretton'un son açıklaması ise Killzone 3 hakkında oldu. Tretton, bu söyleşide Killzone 3 için bir söz de verdi fakat oyunun ne zaman duyurulacağı veya E3'te olup olmayacağı ile ilgili bir ipucu vermekten ise kaçındı.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Move Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 11 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 11 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler