Uncharted 4'ten Yeni Bir Tanıtım Videosu!

25.04.2016 13:28 Tunahan Safdır

    
     Uncharted 4'ün çıkışı yaklaştıkça oyuncuların heyecanı da artıyor. Son gelişmeler ise yine oyuncuların sevdiği türden.
 
     Uncharted 2 ve 3'te yer alan Plunder Mode 4. oyun ile birlikte geri dönecek ve ilk olarak PAX East etkinliğinde denenebilir olacak. Plunder Mode'u anlatmak gerekirse, Capture the Flag tarzında olan fakat taşıdığınız nesneyi fırlatabiliyor oluşunuzla standart CTF'lerden sıyrılan Plunder Mode, yapılan bir kaç değişiklik ile birlikte Uncharted 4'te yer alacak.
 
     Önceki oyunlarda bu modda yer alan bazı kısıtlamaları kaldıran yapımcılar, modu 5vs5'ten 4vs4'e çekiyor ve bunun endişelenicek bir durum olmadığını belirtiyor. Modun test aşamalarında çok güzel bir deneyim yaşadıklarını aktaran ekip aynı deneyimi yaşamaları adına oyuncular PAX East'e bekliyor.
 
     Plunder Mode'un duyurmayı bekledikleri pek çok multiplayer özellikten yalnızca biri olduğunu belirten yapımcılar belli ki PAX East'te Uncharted 4 adına bizlere epey bilgi verecekler.
 
     Uncharted 4'ün Plunder Mode'una ait video ve görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler