Uncharted 4'ün Multiplayer Modunda 8 Harita Var ve Araçlar Eklenebilir

Yakın dövüş dinamikleri multiplayer modunda da çok önemli
28.10.2015 11:50 Ersin Kılıç


     Dün akşam yayınlanan multiplayer modu ile farklı özellikleri karşımıza çıkaran Uncharted 4 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. yapım ekibi oyunun multiplayer modları için planlanan bazı özelliklerden bahsetti.
 
     Multiplayer modunun ana tasarımcısı olan Robert Cogburn oyunun multiplayer modunda 8 yeni haritanın bulunduğunu dile getirdi. Tamamen yeni tasarım olan bu haritalar oyunda kullanacağımız özelliklere göre oluşturulmuş. Bu nedenle şu an için eski haritaların gelmesi düşünülmüyor.
 
     Halat kullanımı ve tırmanma dinamiklerinin multiplayer modunda önemli elementler olduğunu söyleyen Cogburn ayrıca ileriye dönük yeni planlarından da bahsetmiş. Bu söyleme göre oyunun multiplayer modu için çıkışından sonra yeni haritalar gelecek ve bu haritalarda araç kullanımı gibi özelliklere yer verilecek.
 
     Uncharted 4, 18 Mart'ta çıkış yapacak ama öncesinde 4 Aralık'ta oyunun multiplayer betasına bakabileceğiz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler