Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

03.07.2024 10:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Kasedo Games ve geliştiriciliğini Bulwark Games'in üstlendiği uzay temalı şehir kurma strateji oyunu IXION ek konsollara gelmeye devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre oyun 2025 yılı içerisinde PlayStation 5 ve Xbox Series için piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
Ixion Steam platformunda çok olumlu etiketine sahip 
 
 
 
Gezegen görüntüsü ve dikkat çekici ortamları ile IXION ilk olarak 7 Aralık 2022 tarihinde Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC platformu için piyasaya sürüldü. Dünya ekosisteminin çöküşünü temel alan bu yapımda insanlık için yeni bir yuva bulma amacımız bulunuyor. Bu amaç doğrultusunda elimizden geleni yapmaya koyularak biz de kendi bölgemizi kurmaya çalışıyoruz.
 
Yapım içerisinde tüm yönetim unsurları sizin elinizde bulunuyor. Oyunda sadece siz değil aynı zamanda bir mürettebatınız bulunuyor. Hem siz hem de mürettebatınız hayatta kalmak için uzayın tehlikeleri ile yüzleşebiliyor, çeşitli sırları açığa çıkarabiliyor ve kaynakları toplamanız gerekiyor. Her ne kadar dışarıdan gelecek olan tehlikelere karşı korunsanız da içerideki tehlikelere de oldukça dikkat etmeniz gerekiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 30 Dk önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 4 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 5 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 6 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler