Westworld'ün Yaratıcıları Amazon İçin Yeni Bir Bilim Kurgu Dizisi Geliştiriyor

07.10.2020 13:32 Özgür Eroğlu

 
HBO'da yayınlanan Westworld ile birlikte oldukça başarılı bir işim çıkartan Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un yeni projesi ve başrolü belli oldu.
 
Jonathan Nolan ve Lisa Joy, bu yeni projenin yapımcılığını üstlenecek. The Peripheral adlı dizi, William Gibson'ın 2014 yılında yayınladığı bilim kurgu- gerilim türündeki romanından uyarlanacak. 
 
Dizinin başrolünü ise Kick-Ass ve Let Me In gibi yapımlarda rol alan Chloë Grace Moretz üstlenecek. Filmin senaristliğini ve yaratıcılığını A Simple Plan filmi ile tanınan Scott B. Smith, yönetmenliğini ise Cube filminin yönetmeni Vincenzo Natali üstlenecek. Yayın tarihi henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 32 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler