X-Files'ın Yaratıcısı, 11. Sezon Finalinden Pişmanlık Duyduğunu Açıkladı

19.10.2020 10:30 Özgür Eroğlu

 
İlk bölümü 1993 yılında yayınlanan ve 10 sezon boyunca bilim kurgu severlerin, UFO teorisi üretenlerin ve daha birçok farklı kesimin en sevdiği dizilerden biri olan The X-Files'ın yaratıcısı, 2018 yılında yayınlanan anlamsız 11. sezon hakkında konuştu.
 
Dizinin yaratıcısı Chris Carter geçtiğimiz gün bir röportaja katıldı ve 11. sezon hakkında, hatta sezonun final bölümü hakkında konuştu. O tarz bir final yaptığı için özür dileyen Chris Carter, 12. sezonda düzeltmeyi planladığını, ancak dizini iptal edildiğini söyledi.
 
The X-Files hayranı olarak gerçekten 1. sezonda ne yapılmak istendiğini hala anlayabilmiş değilim. Umuyorum ki dizi başka karakterler ile düzgün bir şekilde bir gün geri döner. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 6 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler