Xbox Live Gold Mart Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

25.02.2022 11:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Mart 2022'de geçerli olmak üzere Xbox Live Gold abonelerine özel ücretsiz oyunları duyurdu.
 
Xbox One
 
- The Flame in the Flood - Tüm ay boyunca mevcut. Flame in the Flood: Tam Sürüm, bir kız ile köpeğinin yürüyerek ve yöntemsel bir şekilde oluşturulmuş bir nehirde sal ile yol aldığı bir vahşi yaşam hayatta kalma oyunudur. Kaynakları çal, aletler üret, acılara deva bul, yırtıcı vahşi yaşamdan kaç ve en önemlisi de tehlikeli bir ıssızlıkta sağlığını koru. Bu Tam Sürümde çeşitli oyun deneyimi güçlendiricileri ve bir Yapımcı Yorumu modu bulunuyor.
 
- Street Power Soccer - 16 Mart'tan 15 Nisan'a kadar. Bu atari stili sokak futbolu deneyiminde salaş tarz ve yüksek enerjili aksiyon bir araya geliyor. Sokak Kralı olmak için statünü yükseltirken, muhteşem modlar ve oyun alanlarında futbol efsaneleriyle veya arkadaşlarınla karşılaş, hileleri serbest bırak ve Süper Güçleri ez.
 
Xbox 360
 
- Sacred 2: Fallen Angel - 1-15 Mart arası. Sacred 2: Fallen Angel bir aksiyon rol yapma oyunudur. Sacred serisinin ikinci oyunudur. Sacred'taki olaylardan 2000 yıl öncesini anlatır.
 
- SpongeBob’s Truth or Square - 16-13 Mart arası.
 
Duyuru videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler