Y: The Last Man Dizisinin Yapımına 2021'in İlk Aylarında Başlanacak

15.09.2020 12:41 Özgür Eroğlu

 
FX'in çizgi roman uyarlaması dizisi uzun zamandır sorunlu bir süreç geçiriyordu. Ancak sonunda dizinin yapımına ne zaman başlanacağı açıklandı.
 
Normalde 2018 yılında başlaması gereken süreç ne yazık ki bazı sorunlardan dolayı bu süreç ertelendi. Sonrasında ise dizinin yaratıcısı ekipten ayrıldı. Sonrasında da dizi PETA tarafından hayvan istismarı ile suçlandı.
 
Şimdi ise FX Networks ve FX Productions'ın başkanı John Landgraf, dizinin yapımına 2021'in ilk aylarında başlanacağını açıkladı.
 
Dizinin yaratıcılığını Eliza Clark üstlenecek. Oyuncu kadrosunda ise Ben Schnetzer, Diane Lane, Mai Arwas, Blake Baumgartner, Esther Chen, Sanjit De Silva ve Ava Eisenson gibi isimler bulunuyor.
 
Y: The Last Man, kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Sadece kadınların yaşadığı bir dünyada hayatta kalan tek erkeğe ve onun evcil maymununa odaklanan bir hikayeye sahip.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 25 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler