Yeni Nintendo 3DS Modellerinde Bölge Kilidi Olacak

04.09.2014 03:07 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Nintendo geçtiğimiz günlerde yeni Nintendo 3DS modellerini duyurdu. New Nintendo 3DS adını alacak yeni el konsolu için can sıkıcı bir detay paylaşıldı.
 
       Nintendo; New Nintendo 3DS ve New Nintendo 3DS XL'nin bölge kilitli olacağını doğruladı. Yani New 3DS'iniz konsolu aldığınız bölge dışından alınan bir oyunu oynatmayacak. Satoru Iwata, bu kararın sırf iş egosu için alınmadığını her bölgenin yerel kısıtlamaları olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: "Dünyada bir çok bölge var ve her bölgenin kendi yaş sınırlaması olduğu gibi  kültürel onayı ve yasal kısıtlamaları var. Oyuncuların istediğini oynayabilme özgürlüğüne ters düşse de her bölgede ayrı ayrı yapmamız gereken şeyler var."
 
      

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler