Yeni Serious Sam HD Görüntüleri ve Videosu

Geçen zaman Ciddi Sam'in performansından hiç birşey kaybettirmemiş.
29.08.2009 22:33 İhsan Aktı

Croteam'in sevilen fps serisinin yeni nesil uyarlaması olarak adlandırılan Serious Sam HD için yeni bir tanıtım videosu ve ekran görüntüleri yayınlandı.

Serinin ilk oyununun yeniden yapımı olan ve ciddi lakaplı Sam Stone'un dünyayı kurtarma savaşını konu alan oyun , Croteam'in yeni grafik motoru Serious Engine 3'ü kullanıyor.

Eylül ayında piyasaya sürülmesi beklenen , yenilenmiş grafikleri ve 4 kişilik coop desteğiyle dikkat çeken Serious Sam HD'nin yayınlanan yeni ekran görüntülerine  buradan , tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Serious Sam III : BFE Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Croteam Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 6 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 7 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 9 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler