Yeni Tales of Oyunu için Teaser Site Açıldı

Son yılların modası tabi ki geri sayım...
12.09.2011 15:47 Ersin Kılıç


     Namco Bandai imzasını taşıyan Tales of serisi gittikçe popülerliğini arttırıyor. Zira Tales of Xillia, Japonya'nın en çok beklenen listelerinde zirveye yerleşmiş, oyunun çıkışıyla birlikte 600.000 adet raflardaki yerini almıştı. Ayrıca oyunun batıya gelme ihtimali de şu sıralar konuşulan konular arasında. Hal böyle olunca Namco Bandai'de seri için yeni oyun duyurularına devam ediyor.
 
     Tales of serisi için yeni bir Teaser site açıldı. Geri sayımın tamamlanmasına ise an itibari ile 2 gün 1 saat var. Geri sayım tamamlandığında firma TGS öncesi sunumunda yeni oyunun duyurusunu yapabilir. Oyunun ilk bilgileri ise muhtemelen 17 Eylül'de yapılacak olan Tokyo Game Show 2011'de karşımıza çıkacak.
 
     Oyunun hangi platforma geleceği henüz belli olmasa da geçtiğimiz aylarda yapımcıların PS Vita'ya yeni bir oyun geliştireceklerini belirtmesi, bu yeni oyunun Vita için yapıldığı ihtimalini güçlendiriyor. Bekleyip, görelim.
 
     Teaser siteye buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Xillia Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler