İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı!

24.05.2024 21:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Nişancı aksiyon serisi Doom'dan yeni detaylar ortaya çıktı. Daha önce geliştirilme aşamasında bulunan ancak iptal edilen Doom 4 oyunundan çeşitli görüntüler internette sızdırıldı. Bu iptal edilmenin yanı sıra yeni oyunun önümüzdeki ay duyurulacağı söyleniyor.
 
Yeni Doom oyunu Haziran'da duyurulabilir 
 
 
 
Doom hayranları için müjde diyebileceğimiz yeni haberler önümüzdeki ay duyurulacak. Sızıntı ve doğru haberlerle ön plana çıkan Tom Henderson tarafından bildirilene göre bir sonraki Doom oyunu Haziran ayında açıklanacak. Bu da büyük olasılıkla Xbox tarafından düzenlenecek olan dijital etkinliğe denk gelecek.
 
Serinin yeni oyunu hakkında şu an için neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Ancak bildirilene göre id Tech Engine oyun motorunun yeni bir versiyonu ile bizlere sunulacak. Unreal Engine 5 ile rekabet içerisinde olan mevcut oyun motoru bakalım başarısını kanıtlayacak mı? Hep birlikte göreceğiz.
 
Bunun dışında iptal edilen Doom 4 projesinden görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu oyun aynı zamanda "Call of Duty Doom" olarak da adlandırılıyordu.
 
#1 
 
 
 
#2 
 
 
 
#3
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler