İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

26.05.2024 20:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından bir süredir geliştirilme aşamasında bulunan ancak daha sonrasında iptal edilmesine karar verilen Tom Clancy's The Division Heartland için yeni detaylar ortaya çıktı. Gerçekleştirilen kapalı beta aşaması içerisinde yer alan görüntüler internete sızdırıldı. Bu görüntülere haberimizin en altından erişebilirsiniz.
 
The Divison Hearland çatışmalarıyla ön plana çıkacaktı
 
 
 
Üç dakikadan fazla bir aksiyon sistemini bizlere sunan The Division Heartland görüntüleri, oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu doğrudan gösteriyor. Daha önce yüklenen bu video, oyunun kapalı beta aşamasından kaydedilen görüntüleri içeriyor. Oyunun yapısına bakacak olursak çevrimiçi olarak oynayabileceğimiz bir nişancı aksiyon deneyimini sunmayı hedeflediğini söyleyebiliriz.
 
Orta Amerika'da yer alan ve kurgusal bir topluluğu temel alan The Division Heartland, hayatta kalma, aksiyon ve nişancı unsurlarını içeriyor. Oyunda ülkenin dört bir yanında eğitim almış bir ajanı olarak yer alıyoruz. Oyuncular burada yardım çağrılarına cevap verebiliyor ve krizin ortasındaki olayları çözmeye çalışıyor.
 
Öte yandan Ubisoft yakın zamanda bildiğiniz üzere oynaması ücretsiz XDefiant oyununu piyasaya sürdü. Oyun ilk 2,5 saat içerisinde 3 milyon oyuncuya ulaştı. Şimdi ise yüz binlerce eş zamanlı oyuncu ile beraber hizmetine devam ediyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 26 Dk önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 2 Saat önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler