Castlevania'nın "Reverie" DLC'sinden Görüntüler

Gabriel ve Laura zorlukların üstesinden gelmek için birlikte mücadele ederek gelmek zorundalar
24.12.2010 11:05 Alkan Adakaner


    Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkan Castlevania: Lords of Shadow genel olarak büyük beğeni toplamıştı. Geliştirici firma MercurySteam de bir süre önce oyun için 2 yeni DLC (indirilebilir içerik) duyurarak oyunun hayranlarını bir hayli mutlu etti.
 
     Bu indirilebilir içeriklerden ilki olan Reveire'in ilk ekran görüntüleri yayınlandı. Reveire'de oyundaki vampirlerin kraliçesi konumundaki Carmilla'nın eski hizmetçilerinden Laura da yer alacak. Zaten ekran görüntülerinin çoğunda Laura'yı görüyoruz.
 
    Bazen Laura ve Gabriel'in birlikte mücadele etmek zorunda kalacakları Reveire'in ilk oyun içi görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz. DLC'lerin çıkış tarihi henüz belli değil, ama 2011 yılının başında yayınlanmaları bekleniyor.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler