L4D2 : The Passing Posteri ve Videosu

13.02.2010 02:02 Ersin Kılıç

 
     Dün gerçekleşen ve Microsoft, Xbox 360 oyunlarından önemli bilgiler aldığımız X10'da yeni bilgileri açıklanan Left 4 Dead 2 bölümü The Passing'in posteri belli oldu.
 
     Bildiğiniz gibi oyunun tüm bölümleri birer poster ile temsil ediliyor. Bu posterde o bölümün ana teması verilirken sloganından da hemen hemen nasıl bir atmosferin bizi beklediğini anlayabiliyoruz. Yayınlanan The Passing posterinde ise herhangi bir slogan kullanılmamış.
 
     Asıl dikkat  çekici nokta ise arkada gözüken 4 insan silüeti. Bu gölgelere baktığımızda karakterlerin ilk Left 4 Dead oyunundaki karakterlere benzediğini görebiliyoruz. Bu da akıllara "ilk oyundaki karakterler bu içerik ile birlikte oyuna dahil mi olacak?" sorularını getiriyor.
 
     Ayrıca oyunun bu içeriği için ilk videoda ortaya çıktı. Bu videoda Gamespot editörlerini oyunun bu bölümünü oynarken görüyoruz.
 
 
Youtube videosudur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2 İçin Ücretsiz Anniversary Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Marvel's Spider-Man 2 PC Standart Sürüm ile Dijital Deluxe Detayları 3 Saat önce Indiana Jones ve Great Circle Oynanış Videoları Ekim Sonunda Gelecek 4 Saat önce Black Myth: Wukong, Xbox Series X/S Konsolları İçin Derecelendirildi 5 Saat önce Bloober Team, Artık Daha İyi Oyunlar Yapacağının Güvencesini Verdi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler