Left 4 Dead 2'nin Muhteşem Cosplay İkilisi

07.09.2010 11:54 Alkan Adakaner


 
     Özellikle oyun fuarlarının vazgeçilmezi olan Cosplay'ler oyunlardan bir çok karakteri gerçek hayata getiriyor. Oldukça başarısız örneklerin yanı sıra çok başarılı Cosplayer'lara da rastlamamız mümkün.
 
    Yukarıda fotoğrafını gördüğünüz Cosplay'ler ise gerçekten mükemmel bir ikili nasıl bunu göstermiş. Left 4 Dead 2'den bir sahnenin canlandırıldığı sahnedeki pozu vermek için büyük emek verdiklerine şüphe yok. Bu cosplayerları kutlamak gerekiyor.
 
       Sizce bu mücadelenin galibi kim olur? Aslında burdan bakınca kesin bir yanıt veremiyoruz, ama zombiye karşı elinde bir silah bulunduran bir karakter daha şanslı olabilirdi diye düşünüyorum.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2 İçin Ücretsiz Anniversary Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Marvel's Spider-Man 2 PC Standart Sürüm ile Dijital Deluxe Detayları 3 Saat önce Indiana Jones ve Great Circle Oynanış Videoları Ekim Sonunda Gelecek 4 Saat önce Black Myth: Wukong, Xbox Series X/S Konsolları İçin Derecelendirildi 5 Saat önce Bloober Team, Artık Daha İyi Oyunlar Yapacağının Güvencesini Verdi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler