Beyond: Two Souls'ta "Oyun Bitti" Ekranı Yok

23.08.2013 10:56 Alkan Adakaner


    Beyond: Two Souls'un her yönden ilgi çekici bir oyun olması bekleniyor. Quantic Dream bu oyunla ilgili merakımızı arttıran açıklamalar yapmaya da devam ediyor. Oyunun tasarımcısı David Cage'in yeni açıklamalarına göre Beyond'ta "oyun bitti" yazısını görmeyeceğiz.
 
    "Her zaman oyun bitti (game over) yazısının oyunculardan çok, geliştiricilerin hatası olduğunu düşünmüşümdür. Bu daha çok yapay bir döngüyü şu şekilde söylemek gibi 'oyunu istediğim şekilde oynayamadın ve cezalandırıldın, şimdi geri dönüp tekrar oynayacaksın, ta ki benim istediğim gibi oynayana kadar'. Bir aksiyon oyununda bunu anlayabilirim; çünkü bu tür oyunlar yeteneğinizi konuşturmanızla ilgilidir. Buna karşın hikaye merkezli bir oyunda bunun anlamı yok"
 
    David Cage'in yukarıdaki açıklamalarına rağmen Jodie oyunda ölebiliyor gibi görünüyor. Cage'in açıklamalarının devamında şu sözlere yer verilmiş.
 
    "Bu oyun ölüm hakkında. Yani ölümün bütün bu olaylarda önemli bir rol oynadığını düşünebilirsiniz. Aslında, bu en büyük keşiflerden biri. Oyundaki en önemli keşiflerden biri de diğer tarafta ne olduğudur. Bu kesinlikle siyah bir ekran da değil."

    Beyond: Two Souls'un ülkemizde 11 Ekim'de Türkçe altyazı desteğiyle piyasaya çıkacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler