Bir Araçta 500.000 Poligon

15.01.2010 12:56 Ersin Kılıç

 
Tokyo Game Show 2009'da japonya çıkış tarihi Mart olarak açıklanmasının ardından geçtiğimiz günlerde tekrar ertelenerek fanlarını bir hayli kızdıran Gran Turismo 5 için yeni ekran görüntüleri ve video yayınlandı.
 
Yayınlanan ekran görüntülerinde oyunda yer alan hasar modellemesine ait bir görüntü de bulunuyor. Bu ekran görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.
 
Oyun için yayınlanan videoda ise Toyota FT86G modeli tanıtılmış. Grafiklerden feragat edilerek yayınlandığı söylenen Time Trail demosuna göre çok daha iyi grafiklerle dikkat çeken oyunun bu videosuna ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Son olarak Playstation 3'ün gücünün %80'ini kullandığı söylenen Gran Turismo 5 için ortaya çıkan yeni bir bilgi de oldukça ilginç. Grafikleri, özellikle de araç tasarımları ile dikkat çeken Gran Turismo 5'in yapımcılarından Kazanori Yamauchi, oyunda bulunan her bir araç için 500.000 poligon kullanıldığını belirtti.
 
Japonya çıkış tarihi ertelenen oyun için hala kesin bir tarih verilmemiş olsa da tahminler oyunun Marttan sonraki üç aylık periyotta, yani 2010'un ikinci çeyreğinde olacağı yönünde. Oyunun batı çıkışı için ise 2010 yılı sonu tahmin ediliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler