Bir Spider-Man Oyunu Daha

Yeni filmde Peter Parker'ı Andrew Gargfield oynuyor.
14.10.2011 14:13 Gökhan Yılmaz

 
     The Amazing Spider-Man önümüzdeki yıl vizyona girecek ve merakla beklenilen filmlerden biri ve görünüşe göre aynı zamanda da Activision'ın yeni oyunu olacak. Firmanın New York'ta düzenlenen Comic-Con standında oyunun posterini astığı görüldü.
 
     Posterde aynı zamanda Spider-Man: Shattered Dimensions ve Spider-Man: Edge of Time gibi diğer Spider-Man oyunlarının da yapımcısı olan Beenox'un logosu bulunuyor.
 
     The Amazing Spider-Man, 6 Temmuz 2012'de Türkiye'de vizyona girecek. Film oyununun da benzer zaman aralığında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man: Edge of Time Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler