Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi

05.07.2024 18:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından piyasaya sürülen bilim kurgu temalı nişancı aksiyon oyunu Exoprimal'ın sezonluk içerik desteğinin kesildiği açıklandı. Bu hamleyle beraber oyun önceki aylık içerikleri sunmaya başlayacak ve önümüzdeki hafta ilk sezon içerikleri kullanıcıların karşısına çıkacak.
 
Exoprimal'ın yorumları Steam'de çoğunlukla olumlu
 
 
 
Açıklanan detaylarla beraber oyunda yer alan tüm oyun modları oynanabilir olmaya devam edecek. Bu kapsamda oyunun ana modu Dino Survival, Savage Gauntlet ve Time Loop Rebellion gibi oyun sonu içeriklere de erişebileceksiniz. Oyuna tek başınıza oynuyorsanız veya herhangi bir oyuncuyla eşleşemiyorsanız görevleri tamamlamak için yapay zekaya sahip botlar ekibinize dahil olacak.
 
Exoprimal bildiğiniz üzere Temmuz 2023 tarihinde PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yaptı. Oyun şu anda Microsoft tarafından sunulan abonelik hizmeti Xbox Game Pass'te de mevcut durumda. Capcom, oyunun ilk iki haftasında 1 milyon oyuncu çektiğini açıkladı.
 
Exoprimal'in konusu, Dünya'da ortaya çıkmaya başlayan ve her biri gezegen için tehlike oluşturan girdaplar etrafında dönüyor. Bu girdapların içinden dinozor orduları ve 'neosaur' adı verilen genetiği değiştirilmiş türler çıkıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 1 Saat önce Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 5 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 6 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler