Dragon Quest X'in İlk Resmi Görüntüleri Yayınlandı

Oyunun dünyası oldukça renkli olacak
21.09.2011 20:46 Alkan Adakaner


     Square Enix'in Dragon Quest X: Rise of  the Five Tribes'ı bir MMO oyunu olarak duyurması büyük şaşkınlık yaratmıştı. Wii ve Wii U için geliştirilen oyun serinin hayranlarında şaşkınlık yaratırken Square Enix ise değişikliğin işe yarayacağı görüşünde.
 
      5 kıtada geçecek oyunumuzun ilk resmi ekran görüntüleri de yayınlandı. Wii sürümüne ait bu görüntülerde grafiklerin oldukça hoş olduğunu görüyoruz. Square Enix Wii U sürümünün daha gelişmiş grafiklere sahip olacağını söylemişti.
 
     2012 yılında Wii için piyasaya çıkacak oyunun Wii U sürümünün çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Aşağıda ilk resmi görüntüleri bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler