GT 5'in Hasar Modellemesinden Mükemmellik Bekleyin

Merakla beklenen Gran Turismo 5 , Japonya'da 31 Mart 2010 tarihinde piyasaya sürülecek.
02.10.2009 15:12 İhsan Aktı

Kısa bir süre önce basın mensuplarına kapılarını açan Polyphony Digital'in başkanı Kazunori Yamauchi , GT 5'in hasar modellemesiyle ilgili olarak net konuştu.

Basın mensuplarına özel olarak gösterilen yeni Gran Turismo 5 videosu ile gelişmiş hasar modellemesi ve gece yarışları ilk kez görücüye çıkarken ,  basın mensupları gösterilenlerden bir hayli etkilendiklerini açıkladılar.

Bu videoyu görme şansını elde eden basın kuruşlarından birisi olan İspanyol Meristation sitesinin kendisiyle yaptığı röportajda hasarla ilgili olarak  Kazunori Yamauchi şunları söyledi; " Sadece bir tek şey söyleyeceğim.Takımımızdaki mühendisler diğer oyunlarda daha önceden görülmüş bir şeyi yapmak istemediler.Hayır,ben tamamen yeni ve farklı bir şey istedim.Evet , mükemmellik bekleyin! "

TGS 09'da hayranlarını bir nebze de olsa üzen Polyphony Digital görünüşe göre oyunun çıkışıyla birlikte kendisini fazlasıyla affettirmeyi planlıyor.

950'den fazla araba , 20 farklı bölge ve 70 farklı pist içereceği açıklanan Gran Turismo 5'in yayınlanan yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler