Game of Thrones'un İlk Görüntüleri ve Kapağı

Oyunun da favori mekanlarından biri tabi ki "The Wall" olacak.
10.11.2011 12:01 Ersin Kılıç


     Özellikle TV serisinden sonra oldukça popüler bir hale gelen George R.R. Martin'in ünlü eseri için yeni oyunların yapım aşamasında olduğu dün açıklanmıştı. Strateji türündeki A Game of Thrones: Genesis'in bekleneni verememesi üzerine bu sefer farklı türlerde oyunlar ile karşılaşıyoruz.
 
     Bu projelerden ilki ise RPG türünde olacak. Yapımcı koltuğunda ise Genesis'te vasatı bir görünüm sergileyen Cyanide Studios'u görüyoruz. Senaryo işleyişinde de George R.R. Martin'in kaleme aldığı olayları işleyecek olan oyunun çıkış tarihi ise 2012 olarak verilmiş.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyunun ilk ekran görüntülerine baktığımızda açıkçası grafiklerin pek tatmin edici durmadığını görüyoruz. Gerçi oyunun yeni duyurulduğunu da göz önüne alır isek belki bir gelişme ile karşılaşabiliriz. Üstelik bu ekran görüntülerinde sadece karakterlere odaklanılması da çevre grafiği ve atmosferi konusunda merak etmemizi sağlıyor. Ekran görüntülerine ve son derece sade olan kapak tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Cyanide Studios Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler