Gamespot'tan GT 5'e 8 Puan

30.11.2010 14:22 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan Gran Turismo 5, çıktığı ilk günden itibaren tartışılmaya devam ediyor. Kiminin mükemmel bulduğu oyunu kimi oyun sever ise yerden yere vuruyor. Peki ünlü oyun sitelerinin Gran Turismo 5'e olan bakış açısı nasıl?
 
     Oyunun yayınlanan inceleme skorlarına baktığımızda gene tam bir karmaça olduğunu görüyoruz. Kimi kurumun kusursuz bulduğu Gran Turismo 5, kimi sitelerden ise çok düşük puanlar almış. Oyunun inceleme ambargosunun kalkması ile birlikte hatırlarsanız bir çok ünlü sitenin oyuna ait puanını öğrenmiştik. Gamespot sitesi ise oyuna daha çok zaman ayıracaklarını ve ona göre bir puanlama yapacaklarına dair bir açıklama yapmıştı. İşte merakla beklenen Gamespot incelemesi geçtiğimiz saatlerde yayınlandı.
 
     Gamespot oyuna 10 üzerinden 8 puanı lâyik görmüş. Premium araçlardaki detaylar, lisans sistemi ve gerçekçi sürüş dinamiklerini beğenen Gamespot, tutarsız grafikler, grafiksel hatalar ve eskiyen online lobi sistemi gibi kıstasları ise oyunun eksi kısmına almış.
 
     Her şeye rağmen son söz tabi ki oyuncularda olacak. Oyunun Gamespot incelemesini buradan okuyabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler