Gran Turismo 5'te 2 Günlük Yama Süreci Başlıyor

27.11.2010 14:34 Levent Polater

 
 
 
    Gran Turismo 5'i satın alanlardansanız, oyunun en önemli sorununun online alanda gözüktüğünü farketmişsinizdir. Oyunun inceleme skorlarına da yansıyan bu eksiklik için Polyphony Digital, ikinci bir yamayı yarın çıkarmaya hazırlanıyor.
 
    Peki sorun nedir? 6 senedir yapılan bir oyunun böyle bir krizle karşılaşmasına anlam verilemiyor. Bu noktada Kazunori Yamauchi yani Gran Turismo patronu durumu şöyle açıklıyor:
 
     “Veri merkezinin 500,000 bağlantıyla başa çıkacak şekilde ayarlamıştık, fakat bağlantı sayısı bu sayıyı bir hayli geçti ve sorun olarak böyle sorunlarla karşılaştık."
 
    Sorunları minimize etmek için bizzat Yamauchi, kendi ağzından 28 Kasım, yani yarın çıkmak üzere bir yamanın boy göstereceğini belirtti. Oyunun bir anda bu denli satmasının beklentilerinin çok üzerinde olduğunu belirten Yamauchi, sorunları da biraz buraya bağlıyor gibi görünüyor. Bu yamaya ek olarak bugün bir yamanın daha çıkacağını Polyphony Digital patronu açıkladı:
 
     “Online oyunda daha fazla düzenleme getirilmesi için bir çok talep alıyoruz. Ayın 27'sinde (Bugün) maximum güç ve ağırlık sınırlamaları getirecek bir güncelleme de yayınlayacağız."
 
    Görünüşe göre Polyphony Digital, şu sıralar Gran Turismo 5 sorunları ile boğuşmakta. Yapım süreci biter, bu sefer de gün yüzüne çıkan sorunları yamalama periyodu başlar. Yamauchi ve ekibinin bu süreci de başarı ile götüreceğine yürekten inanıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler