Gran Turismo 6 Yapım Aşamasında!

Gran Turismo 6'dan çok daha iyi şeyler bekliyoruz.
24.08.2011 01:55 Levent Polater


    Gran Turismo 5 çıkışını yapana kadar bekleyenlerini biraz kaba olacak ama kahretmişti. Bekle bekle, tam çıkacak derken tekrar ertelenen oyun geçtiğimiz sene nihaî çıkışını en sonunda yaptı.
  
    Peki aynı bekleme çilesini Gran Turismo 6 için de çekmeye hazır mısınız? Hiç sanmıyorum. Peki Polyphony Digital yakasında durumlar ne âlemde? Gran Turismo 6 yapımı başlandı mı? Başlansa bile Playstation 3'e mi çıkacak? Kafamızı bu sorular kemirir, durur...
 
    Bu konuda bize Sony Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida yardıma koşuyor. Bizi biraz olsun aydınlat lütfen Yoshida, Gran Turismo 6 yapımı başladı mı, yoksa biraz daha mı kemerlerimizi sıkmak zorundayız:
 
     "Gran Turismo ekibinin şu anda tek odak noktası Gran Turismo 5'i güncel tutmak. Hâlen bu oyun için yeni yamalar çıkarıyorlar. Daha yeni yeni sıradaki projenin tasarım ve konsept aşamasına başladılar. Çıkması birkaç yılı alacak".
 
    Bu sözlerden de anlıyoruz ki Gran Turismo 6 yapım aşamasının en başında yani konsept, çizim, fikir alışverişi döneminde. Ama bu oyunun geliştirildiği kapısına çıkıyor. Yani Gran Turismo 6'yı belki hemen olmasa da eninde sonunda göreceğiz. 
 
    Bakalım yeni GT, PS3'ün ömrüne yetişebilecek mi? Çünkü biz bekleriz ama Playstation 3'ün bir 6 yıl daha bekleyebileceğini hiç sanmıyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler