Helldivers 2 Güncellemesi Escalation of Freedom Detayları Belli Oldu

23.07.2024 20:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Arrowhead Game Studios ekibinin üstlendiği işbirliği odaklı savaş temalı nişancı aksiyon oyunu Helldivers II için yeni bir güncelleme geliyor. Açıklanan detaylara göre "Escalation of Freedom" güncellemesi 6 Ağustos tarihinde yayınlanmayı bekliyor.
 
Helldivers 2'nin en büyük güncellemesi yolda
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre yeni güncelleme oyunun şimdiye kadarki en büyük içeriği olarak karşımıza çıkacak. Tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacak olan paket, yeni görevleri, zorluk seviyelerini ve çok daha fazlasını içerecek. Geliştirici ekip yeni yama ile oyuna daha fazla çeşitlilik getirmeyi ve daha fazla oyuncuyu çekmeyi hedeflediklerini belirtti.
 
Yeni güncelleme ile birlikte oyuna güçlü kaleler ekleniyor ve bu kalelerde mücadele edebiliyorsunuz. Yeni düşmanlar ve tehlikeli bataklıklarla birlikte sislerin içinde yepyeni güçlü yaratıklar ortaya çıkıyor.
 
Tam yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Helldivers II şu anda PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için mevcut.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler