Horizon Zero Dawn: PS4 Pro Frame Rate Testi

09.09.2016 12:43 Gazali Çetinkaya

   Eurogamer'ın teknik analiz kısmı Digital Foundry, Sony'nin yakın zamanda çıkış yapacak yeni konsolu PlayStation 4 Pro için ilk frame rate testini yaptı.
 
   Guerrilla Games'in geliştirdiği ve sadece PlayStation 4 modelleri için çıkış yapacak olan Horizon Zero Dawn üzerinden yapılan bu test 4K modundan ve HDR aktif olarak alınmış. Oyunun 4K'da nasıl bir performans verdiğine aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler.
 
 
 

   Horizon: Zero Dawn, 1 Mart 2017 tarihinde Avrupa bölgesi için PlayStation 4 konsollarına özel olarak çıkış yapacak. Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak Pro ise 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyatıyla satışa sunulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 61 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive 600 Bin Satış Sayısına Ulaştı 20 Temmuz Flintlock: The Siege of Dawn Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 20 Temmuz EA Sports FC 25 PC Sistem Gereksinimleri 20 Temmuz Microsoft, Xbox Reklamlarını Sonlandırıyor mu? 20 Temmuz Steam'de 1.950 TL'lik Spor Oyunu Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz 19 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler