LoL Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Playoff Etabında İlk Elenen Takım Misa Esports Oldu!

21.07.2024 15:22 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde Playoff etabı başladı! Alt tur çeyrek finalinin ilk karşılaşması Misa Esports ile FUT Esports arasında oynandı.
 
     Karşılaşmasının sonucunda FUT Esports, Misa Esports'u 3-0 mağlup ederek adını alt tur yarı final etabına yazdırdı. Böylelikle Misa Esports turnuvadan elenen ilk takım oldu.
 
     Mağlubiyetin ardından Misa Esports sosyal medya hesabı üzerinden "Yaz mevsimi çok iyi gidiyorken bir anda her şey tersine döndü. Son hafta 2. sırayı kaybedip, ilk turdan Play-off aşamasına veda etmekten dolayı üzgünüz. Bizi destekleyen ve hayal kırıklığına uğrattığımız takipçilerimizden özür dileriz. EMEA eleme maçlarında daha iyi olacağız." açıklaması yapıldı.
 
     FUT Esports'un alt tur yarı final rakibi Beşiktaş Esports ile Dark Passage karşılaşmasının sonucuna göre belli olacak. Alt tur çeyrek finalinin 2. karşılaşması 24 Temmuz Çarşamba günü oynanacak.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 2 Saat önce Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler