MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı

01.07.2024 10:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini QUByte Interactive'in üstlendiği metroidvania aksiyon macera oyunu MARS 2120'nin tam sürüm çıkış tarihi açıklandı. Oyun şu anda erken erişim sürümü ile beraber karşımıza çıkarken, 1 Ağustos tarihinde yeni sürümüne kavuşuyor. Açıklanan detaylara göre oyun belirtilen tarihte PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürülmeye bekliyor. Ayrıca PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden mevcut olacak.
 
MARS 2120 yakın dövüşleriyle dikkat çekiyor
 
 
 
Yandan görünümlü aksiyon macera oyunu MARS 2120, bildiğiniz üzere ilk olarak 26 Ekim 2022 tarihinde Steam platformu üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Erken erişim olarak yayınlanan oyun için yaklaşık 2 senelik bir geliştirme sürecinin olduğunu aktarabiliyoruz. Bu süreç kapsamında oyuncu geri bildirimleri temel alındı ve oyuna yeni eklemeler ve güncellemeler dahil oldu.
 
MARS 2120, Super Metroid, Castlevania: Symphony of the Night veya Guacamelee gibi klasiklerden ilham alıyor. Oyun içerisinde ilgi çekici yakın dövüş sistemleri yer alıyor. Aynı zamanda buz, ateş, elektrik ve daha fazlası gibi elementlere bağlı olarak özel yetenekleriniz bulunuyor. Bu yetenekleri düşmanlara karşı kullanabiliyor ve Mars'ın sırlarını çözmek için elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 1 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler