MGS V:Ground Zeroes'un Çıkış Tarihi Netleşti

09.12.2013 17:44 Talha Aynacı

 
   Oyun dünyası nelere kadir. Bir dönem Metal Gear Solid denildiğinde akla tek adres gelirdi: PlayStation. Şimdi ise Xbox konsollarına özel içerikler sunan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

   Metal Gear Solid V: The Phantom Pain öncesinde yaşananları anlatacak olan Ground Zeroes için yayınlanan yeni tanıtım videosu, şayet oyunu Xbox konsollarında oynarsanız erişeceğiniz özel karakteri tanıtıyor: Cyborg Ninja Raiden!
 
   Tanıtım videosu Jamais Vu isimli Xbox platformlarına özel görevi de ortaya çıkardı. Bu görevlerde Satcher isimli düşman gruplarını Raiden ile doğrayacağız.
 
   MGS V: Ground Zeroes, 18 Mart 2014 tarihinde PS3,PS4, Xbox 360 ve Xbox One için satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 38 Dk önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 42 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler