MediEvil Remake'in İlk Gün Güncellemesi 15 GB

23.10.2019 12:54 Gazali Çetinkaya

 
MediEvil remake'in dosya boyutu ve ilk güncellemesi boyutu belli oldu.

PlayStation Store üzerindeki listelemeye göre oyunun dosya boyutu 21.86 GB olacak. İnceleme kopyaları eline ulaşanlar tarafından belirtilene göre de oyun 15 GB boyutunda bir ilk gün güncellemesine sahip olacak.

Oyunun yapımı yaklaşık bir ay önce tamamlandı ve o günden bu yana iyileştirilmeye devam ediliyor. Yayınlanan fragmanlar, oynanış videoları ve en son demo sürümde kare hızı problemleri göze çarpıyordu. Umuyoruz ki performans sorunları bu güncellemeyle düzeltilmiştir.

MediEvil remake 25 Ekim'de PlayStation 4 için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkacak. Oyunun demosu PlayStation Store'da ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medievil (PS4) Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler