Metro ve Saints Row'un Filmlerine Sıcak Bakılıyor

13.04.2013 02:12 Samet Konuksal


    THQ'nun iflasından sonra Koch Media'nın eline geçen Metro ve Saints Row serileri yeni oyunlarla birlikte firmanın çatısı altında çıkışını yapacak. Firmanın CEO'sunun yaptığı açıklamalara bakarsak Koch Media, bu markaları sadece oyun piyasasıyla sınırlandırmayacak.
 
    Yaptığı açıklamalarda Klemens Kundratitz, hem Metro serini hem de Saints Row serisini beyaz perdeye aktarmak için geç olmadığını söyledi. Kundratitz, "Eğer aradığımız deneyimi sunabilecek bir partner bulabilirsek film işine olumlu yaklaşabiliriz. Tabii bunların hepsi uzun vadeli planlar." açıklamalarını yaptı.
 
    Koch Media aslında film endüstrisine yabancı olmayan bir şirket. Firma, daha önce Almanya'da gösterime giren Before the Devil Knows You're Dead, Margin Call ve Moon gibi filmlerin arkasında yer almış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Soulframe'den Yeni Ekran Görüntüleri ve Oynanış Videosu Geldi 1 Saat önce Pacific Drive 600 Bin Satış Sayısına Ulaştı 20 Temmuz Flintlock: The Siege of Dawn Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 20 Temmuz EA Sports FC 25 PC Sistem Gereksinimleri 20 Temmuz Microsoft, Xbox Reklamlarını Sonlandırıyor mu? 20 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler