Modern Warfare 3'ün Xbox Game Pass'e Ne Zaman Geleceği Sızdırıldı!

22.07.2024 14:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass'e yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere bir süredir Call of Duty oyunlarının ne zaman hizmete dahil olacağı gündemdeki yerini koruyor. Şimdi ise seri içerisinde yer alan Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ne zaman dahil olacağı sızdırılıyor.
 
Call of Duty oyunları Game Pass'e geliyor
 
 
 
Şu anda tamamen söylenti bir şekilde karşımıza çıkan detaylarla beraber Call of Duty: Modern Warfare 3'ün 24 Temmuz'da Xbox Game Pass kütüphanesine ekleneceğini aktarabiliyoruz. Daha önce Temmuz ayının başlarında oyunun hizmete dahil olması söyleniyordu ancak şimdi tam tarih ortaya çıkmış durumda.
 
Microsoft öte yandan yakın zamanda hizmete ek bir zam getirdi. Bunun yanı sıra konsol abonelik seçeneğini kaldırdı ve bunun yerine ilk gün oyunlarını içermeyen Xbox Game Pass Standard seçeneğini getireceğini duyurdu. Modern Warfare 3'ün bu abonelik kapsamında yer alıp almayacağı belli değil.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 8 Saat önce Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 9 Saat önce PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 10 Saat önce Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 12 Saat önce Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler