Onaylandı: Final Fantasy Versus 13, TGS '12'de Yok

Elleşmeyin, uyuyorum.
02.09.2012 14:07 Levent Polater

 
    Her yeni bir sene Final Fantasy Versus XIII'ü Tokyo Game Show fuarında görüp görmeyeceğimizi merak ederiz ve sonuç hep hüsran olur. Bu sene de değişen bir şey yok. Tam 6 senedir bize kapılarını açmayan oyun için tabir-i caizse kafayı yemek üzereyiz.
 
    Bu seneki Tokyo Game Show'a Square Enix, Final Fantasy Versus XIII'ü getirmeyeceğini resmen açıklarken serinin taptaze oyunu Lightning Returns: Final Fantasy XIII'e odaklanacağını duyurdu. Noctis, Lightning'i kıskanıyor olmalı.
 
    Bu arada, Square Enix patronu Yoichi Wada'nın birkaç gün önceki röportajında Final Fantasy Versus XIII'ün "Gerçek Final Fantasy" hissini vereceğini ve ancak o nostaljik havayı yakaladığında göstereceğini açıkladığını hatırlatayım sizlere.
 
     Sabır taşı mı dayanır sana FF: Versus XIII...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler