Reborn PC için de Çıkacak + Yeni Detaylar

13.10.2013 10:35 Alkan Adakaner


     Elemental-Labs, Inc tarafından daha önce Playstation 3 ve PS4 için duyurulan Reborn şimdi PC platformu için de açıklandı. Oyunun Kickstarter sayfasında istenen 200.000 dolarlık bağış toplanırsa PS3 ve PS4'ün yanında PC oyuncularının da Reborn'u oynayabileceği yazıyor.
 
    Yapımcılar eğer 1.090.000 dolarlık bağışa ulaşırlarsa oyunu Nintendo Wii U ve Xbox One için de çıkabilirmiş. Ayrıca Reborn'un Playstation Vita sürümü de düşünülüyor.
 
    Unreal Engine ile geliştirilen Reborn'u offline olarak 1 ya da 2 kişi, online olarak da 2 ila 4 kişinin oynaması planlanıyor. Oyundaki savaşların silahsız veya silahlı olarak yapılacağını da belirten yetkililer özellikle dövüş sistemi konusunda çok iddialılar. Zaten oyunda ünlü Japon kılıç ustası Musashi Miyamoto ana karakterimiz olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elemental-Labs: Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: acttil Dağıtıcısı: acttil Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 39 Dk önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler