Red Orchestra 2'nin Yaması İstatistikleri Sildi

Heroes of Stalingrad çok sayıda oyuncunun beğenisini kazanmayı başardı
08.10.2011 11:19 Alkan Adakaner

 
      "Hardcore" FPS oyuncularının beğenisini kazana Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad aynı zamanda barındırdığı hatalarla oyuncuları üzmüştü. Çok sayıda "bug"a rastladığımız oyun için bir yama yayınlayan Tripwire Interactive aynı zamanda bütün istatistikleri sildi.
 
      Heroes of Stalingrad'taki bazı hatalar nedeniyle oyuncular haksız achievement'lar ve hak etmedikleri istatistiksel yükselişler yaşıyordu. Oyundaki bu sorunu gidermenin yolu ise bütün istatistik verilerini sıfırlamak oldu. Malesef oyunda kendi emeğiyle başarılı olanlar da bu nedenle mağdur oldu.
 
       Önümüzdeki haftalarda oyuncular için "iki kat deneyim puanı" etkinliği düzenleyecek olan geliştirici bakalım oyuncuların gönlünü alabilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Platformlar: PC Geliştirici: Tripwire Interactive Dağıtıcısı: Tripwire Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 14 Dk önce The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 1 Saat önce Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 5 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler