Reign of Giants DLC'si Don't Starve Together'a Ücretsiz Olarak Geldi

22.04.2015 02:37 Ömür Gencer


      Don't Starve'ın online oyunu Don't Starve: Together oyuncularını sevindirecek bir duyuru yapıldı. Oyunun geliştirici ekibi Klei Entertainment, Don't Starve: Reign of Giants eklenti paketinin Don't Starve Together'a eklendiğini duyurdu.
 
     Geçtiğimiz sene Don't Starve için yayınlanan Reigh of Giants DLC'siyle birlikte oyuna pek çok yeni içerik geliyor. Wigfrid ve Webber olmak üzere iki yeni oynanabilir karakter, iki yeni mevsim, iki yeni doğal alan (biome) ve tabii ki devler bu eklenti paketinin getirdiği yenilikler arasında bulunuyor.
 
        Bahsettiğimiz Reign of Giants eklentisi Don't Starve Together'a ücretsiz olarak geldi. Bu güncelleme oyunda bazı düzenlemeler de yapıyor. Güncelleme hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Don't Starve Together Platformlar: PC Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler